Αποστολές

Παρατηρήσεις

Για την αποστολή χρησιμοποιούμε Courier (ACS) & μεταφορική εταιρία ή πρακτορεία.


Η παράδοση μεγάλου όγκου προϊόντων στις περιοχές εκτός Αθηνών γίνεται επί πεζοδρομίου.

Οι χρεώσεις για παραδόσεις προϊόντων, εντός Αθηνών, μεγάλου όγκου ισχύουν με την προϋπόθεση ότι τα αντικείμενα μπορούν να παραδοθούν με τη χρήση δύο(2) ατόμων(μεταφορέων), είτε με χρήση ανελκυστήρα, είτε με τις σκάλες(η χρήση σκάλας ισχύει για μεμονωμένα τεμάχια έως 70 κιλά πραγματικού βάρους). Σε διαφορετική περίπτωση η παράδοση θα πραγματοποιείται στο ισόγειο της πολυκατοικίας ή θα υπάρχει επιπλέον χρέωση 15 ευρώ (για επιπλέον άτομο). Εναλλακτικά ο παραλήπτης έχει το δικαίωμα να παράσχει αυτός το επιπλέον άτομο(βοηθό), εφόσον αυτό χρειάζεται. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.


Στην περίπτωση που απαιτείται χρήση γερανού η χρέωση ανέρχεται στα 100 ευρώ με ΦΠΑ.


Σας υπενθυμίζουμε ότι είστε υπεύθυνοι για την καταχώρηση των σωστών στοιχείων διεύθυνσης και επικοινωνίας (Ονμ/πώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο/e-mail), τα οποία είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.


Οι αποστολές πραγματοποιούνται κάθε μέρα (εκτός Σαββάτου & Κυριακής και αργιών) μέχρι τις 13:30. Παραγγελίες οι οποίες καταχωρούνται μετά από αυτή την ώρα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη εφόσον το προϊόν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο, διαφορετικά δρομολογουνται για παράδοση σε εξωτερικό συνεργάτη courier μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες.


Πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή της παραγγελίας σας:

Το κατάστημα λειτουργεί μόνο διαδικτυακά και υπάρχει σημείο παραλαβής εμπορευμάτων.


Αποστολές με courier:

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στον τόπο σας είτε σε κάποιο κατάστημα courier. Σύντομα μετά την αποστολή της κάθε παραγγελίας αποστέλλεται e-mail στον πελάτη με όλες τις λεπτομέρειες της αποστολής (εταιρία courier, αριθμός αποστολής και σύνδεσμος με τον οποίο μπορεί ο πελάτης να παρακολουθεί την εξέλιξη της αποστολής). Ο χρόνος παράδοσης μιας παραγγελίας είναι μία με δύο εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της αποστολής για όλες τις περιοχές που καλύπτει το δίκτυο της courier. Για απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης εξαρτάτε από το κατάστημα courier της κάθε περιοχής. Όλες μας οι αποστολές είναι ασφαλισμένες και σε οποιαδήποτε περίπτωση το κατάστημά μας θα φροντίσει να παραλάβετε τα προϊόντα που παραγγείλατε στην κατάσταση που πρέπει. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να τοποθετηθεί η αρχική συσκευασία σε συσκευασία δώρου ή σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να φαίνεται η συσκευασία του προϊόντος κατά την μεταφορά, μπορείτε να προσθέσετε την αντίστοιχη σημείωση στο πεδίο «Σημειώσεις» κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η κάθε εταιρεία courier που χρησιμοποιούμε είναι εξωτερικός συνεργάτης μας και το κατάστημά μας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση προκύψει κατά την μεταφορά, μετά την παράδοση της κάθε παραγγελίας στο τοπικό γραφείο courier.

Για αυτό τον λόγο παρακαλούμε τους πελάτες μας, σε περίπτωση που αντιληφθούν κάποια καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας τους ή για οτιδήποτε άλλο δημιουργήσει προβληματισμό, να επικοινωνούν μαζί μας ώστε να βοηθήσουμε με την επίλυση του κάθε προβλήματος.