Η Εταιρεία μας

To Plug It Smart είναι Ένα ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που επιβραβεύει την έξυπνη καταναλωτική επιλογή της αγοράς των πλέον καινοτόμων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων στις πιο οικονομικές τιμές, όποτε θέλετε εσείς, από την άνεση του προσωπικού σας υπολογιστή.


Λίγα Λόγια για Εμάς

Έπειτα από πολλά χρόνια εμπειρίας από την εργασία μας σε αλλά ηλεκτρονικά καταστήματα πολύ γνωστών εταιρειών στο χώρο σαν πωλητές σε αυτά έχουμε καταλάβει τι αναζητά ο πελάτης και γνωρίζοντας τις ανάγκες του αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το e-shop και να προσφέρουμε σε εσάς τις υπηρεσίες εκείνες που πραγματικά σας αξίζουν.

Επιθυμία των ιδρυτών της εταιρείας είναι η άψογη και άμεση εξυπηρέτηση, όλων των ενδιαφερομένων προς τις υπηρεσίες της εταιρείας, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Όπλα μας: η εξειδίκευση, η προσωπική επαφή μαζί σας και οι έξυπνες και ολοκληρωμένες προτάσεις μας στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών

Το plugitsmart ειναι 100% Ελληνική εταιρεία.

Δραστηριοποιείται σε :

  • Λιανική πώληση προιόντων τεχνολογίας
  • Διαδικτυακή πώληση προιόντων τεχνολογίας
  • Χονδρική πώληση προιόντων τεχνολογίας

  • Διαδικτυακη πωληση επαγγελματικων συσκευων


Πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη μας, έχουν οι συνεργασίες με τούς μεγαλύτερους κατασκευαστές, όπως APPLE,HTC,HUAWEI,SONY,PHILIPS,XIAOMI,SAMSUNG,LG,PANASONIC,TOYOTOMI,JURO-PRO,LENOVO,ADMATE,HISENCE

Οι τιμές μας είναι πραγματικά ανταγωνιστικές και καλύπτονται από τις εγγυήσεις των αντιπροσωπειών. Οι τιμοκατάλογοι μας ενημερώνονται συστηματικά με πολύ προσοχή και επιμέλεια.

Το τμήμα πωλήσεων είναι πάντα στην διάθεση σας για πληροφορίες που αφορούν τόσο τα προϊόντα μας όσο και την τεχνική τους κάλυψη.

Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε με εσάς, μια σχέση εμπιστοσύνης σε βάθος χρόνου με βάση την εντιμότητα και την ειλικρίνεια, παρέχοντάς σας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών, με γνώμονα το δικό σας συμφέρον για εξοικονόμηση χρημάτων, ενέργειας και χρόνου σε μια χρονική συγκυρία δύσκολη και απαιτητική για όλους.*

Γ.Ε.ΜΗ:138567507000

Καλώς ορίσατε και ευχαριστούμε για την επιλογή σας!