Τρόποι πληρωμής

-Παραλαβή απο το κατάστημα  

Αν δεν επιθυμείτε να επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα του Plugitsmart.gr .Κάθε μέρα Δευτέρα έως Παρασκευή πρωί 10:00 έως 15:00 .Στη περίπτωση αυτή θα πρέπει ο πελάτης να βεβαιωθεί κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας (2114012800) για την διαθεσιμότητα του προϊόντος.Δεν φέρουμε ουδεμίαν ευθύνη για ενδεχόμενη ταλαιπωρία σας εφόσον πρώτα δεν έχετε επικοινωνήσει μαζί μας.

Σημειωση: Το γραφειο μας Διαθετει μηχανημα Συναλλαγης Pos ωστε να μπορειτε να πληρωσετε την παραγγελίας σας.

- Με Πιστωτική Κάρτα* (Visa, Master Card).

Το PlugItsmart.gr για να διασφαλίσει τις συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες χρησιμοποιεί το σύστημα 3D secure που παρέχεται απο την τράπεζα Πειραιώς. Εφοσον δεν γίνει διακρίβωση της συναλλαγής από την τράπεζα θα σας ζητηθεί είτε να αποστείλετε με fax(211 40 12 800) ένα αντίγραφο της ταυτότητας και της πιστωτικής κάρτας (Δυο όψεις)

- Με Αντικαταβολή (Πληρωμή κατά την παραλαβή των προϊόντων).

Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας το σύστημα σας παρουσιάζει αναλυτικά την τιμολόγηση και τα έξοδα αποστολής.

Η παραγγελίες που είναι πληρωμένες με κατάθεση  λαμβάνουν άμεση προτεραιότητα.

ΠΡΟΣΟΧΗ*( γίνεται δεκτή για παραγγελίες μέχρι 500€ )


Σημείωση: Για παραγγελίες αξίας 500€ και πάνω  θα σας ζητηθεί προκαταβολή της τάξης του 50% η και  Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Προεξόφληση).

-Με τραπεζικο εμβασμα (Καταθεση)

Δεν μπορείτε να εξοφλήσετε με μετρητά τα ποσά άνω των 500€. Μόνο με χρήση πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας ή κατάθεση σε τράπεζα.
Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση της αντικαταβολής σε courier ή για παραλαβή σας από κατάστημα της courier. 
Σύμφωνα με τον νέο νόμο 4446/2016, όλες οι συναλλαγές άνω των 500€, θα εξοφλούνται ηλεκτρονικά με χρήση κάρτας ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για τo συστήματά μας κάθε παραγγελία ισοδυναμεί με ένα παραστατικό .

Παρακαλούμε κάνετε την πληρωμή σας και μην ξεχάσετε να μας στείλετε με email plugitsmart.order@gmail.com  αντίγραφο της απόδειξη.

Δεν ευθυνόμαστε για καθυστερήσεις που πιθανόν προκύψουν λόγω μη αποστολής της απόδειξης ή μη έγκαιρη ενημέρωση από την Τράπεζα.

Για να αποφύγετε τις επιπλέον τραπεζικές χρεώσεις είναι προτιμότερο να κάνετε την κατάθεση από λογαριασμό της ίδιας τράπεζας

– Παρακαλούμε να μην προχωράτε σε κατάθεση χωρίς να έχετε επικοινωνήσει πρώτα με κάποιον εκπρόσωπό μας.

-Τράπεζα Πειραιώς :  Αριθμός Λογαριασμού 5181-082740-476  -  IBAN GR4301721810005181082740476